Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Charge Share Keylink: iPhone opladen met andere smartphones

De Charge Share Keylink maakt het mogelijk om je iPhone op te laden met een andere smartphone of tablet. Je kunt ook bestanden uitwisselen.

Charge Share KeylinkEen externe accu is handig als je een iPhone wil opladen als er geen stopcontact in de buurt is, maar de kans bestaat dat je tegelijkertijd ook al een andere forse batterij met je meedraagt: je iPad, iPod of een andere smartphone of tablet kan immers ook veel stroom bevatten. De Charge Share Keylink is een klein apparaatje dat het mogelijk wil maken om stroom tussen deze apparaten met elkaar uit te wisselen. Hierdoor verandert bijvoorbeeld je iPad in een externe accu voor je bijna leeg geslurpte iPhone.


De Charge Share Keylink bevat twee 30-pins-connectors en twee keer een Lightning-aansluiting, waarmee je iedere combinatie van iDevices kunt aansluiten. Je kunt de aansluitingen gebruiken om je iPhone met een ander apparaat van stroom te voorzien, maar een bijbehorende app zal het ook mogelijk maken om bestanden tussen de twee aangesloten apparaten uit te wisselen. Volgens de makers maakt deze app het ook mogelijk om bijvoorbeeld je foto’s van je iPhone naar een Android-telefoon te sturen.

Je kunt de Charge Share Keylink bestellen door minstens 80 dollar te doneren op Indiegogo. Een budgetmodel om enkel bestanden mee uit te wisselen kost je 60 dollar. Hoewel het om een crowdfundproject gaat, wordt het geld van je rekening gehaald en het product beloofd ongeacht of het minimumbedrag wordt behaald.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 juli 2013 om 19:06
Categorie
Accessoires

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.