CDevReporter stuurt iOS-crashrapportages naar Chronic Dev Team (jailbreak)

Het Chronic Dev Team heeft CDevReporter uitgebracht, een tool voor iOS, waarmee je crash-rapportages naar het Chronic Dev Team kunt versturen. De Crash Reporter voor de desktop was al succesvol.

crash reporter iosEen paar weken gelden bracht het Chronic Dev Team de tool Crash Reporter uit. Daarmee kun je crash-rapportages van iTunes op de desktop naar het Chronic Dev Team sturen, zodat ze kwetsbaarheden kunnen ontdekken voor een jailbreak. Nu is er een nieuw tool, die je op je iPhone moet installeren om crash-rapportages te sturen. Het is gratis te downloaden via de BigBoss-repo in Cydia en ontwikkeld door Luke Young. Het draait als achtergrondproces in iOS en stuurt de rapportages automatisch naar het team. Je batterijduur gaat er niet door achteruit. Het enige wat je hoeft de doen is de tool installeren en via de Instellingen-app in te schakelen.

Via het desktoptool zijn al 10 miljoen crash-rapportages verstuurd. Met deze nieuwe tool CDevReporter hoopt het team nog meer informatie te verzamelen.

Je installeert CDevReporter via de BigBoss-repo in Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 21:39
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chronic dev team, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.