CalypsoCrystal maakt iPhone-dock van kristal

De iPhone-dock van CalypsoCrystal is gemaakt van kristal. Er zijn vier uitvoeringen, in prijs variërend van 199 tot 349 euro. Leuk voor de oudere iPhone-gebruiker?

crystaldockVan jong tot oud: iedereen koopt tegenwoordig een iPhone. Logisch dat de accessoiremakers zich daarbij aanpassen: er zijn niet alleen high-tech plastic bureauhouders te koop, maar ook bureauhouders die het wat beter doen in een klassiek interieur, tussen de vergulde kandelaars en het Swarovski-kristal. Zo is er de Calypso CrystalDock voor de iPhone, een kristallen dock voor de iPhone die in Slovenië wordt gemaakt. Er zijn vier varianten, met de CrystalDock Aurora (€349) als duurste optie.

calypsocrystal iphoneDie is dan ook gezandstraald en handbeschilderd met een laagje platinum. De dock wordt geleverd in een gelimiteerde oplage van 999 stuks. Het productieproces duurt een paar dagen en er komen 15 medewerkers aan te pas.

De drie andere kristallen docks (Beau, Celestia en Dune) kosten €199 per stuk en zijn wat eenvoudiger uitgevoerd. Elk model heeft een ander patroon. Leuk voor bij je collectie kristallen beeldjes of de bijpassende kristallen speakers van Harman Kardon (ook duur: €799 – onder andere verkrijgbaar bij de Apple Store).

Meer info: CalypsoCrystal.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2010, 13:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, google glass

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.