Bulletin Pro laat je de breedte van het Berichtencentrum aanpassen (jailbreak)

De aankomende jailbreaktweak Bulletin Pro laat je de breedte van pushberichten en het Berichtencentrum aanpassen. Daarnaast kun je de locatie waarop notificaties verschijnen aanpassen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bulletin Pro jailbreaktweakDe aankomende jailbreaktweak Bulletin Pro zal het mogelijk maken om de grootte van je Berichtencentrum en van pushnotificaties op de iPhone aan te passen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het Berichtencentrum enkel in een smalle strook aan de zijkant van het scherm openen, zodat je tegelijkertijd de geopende applicatie nog kunt bekijken op de achtergrond. Door de breedte van pushberichten met Bulletin Pro te veranderen, blijven knoppen aan de bovenzijde van het scherm makkelijk te bekijken.

Je kunt met Bulletin Pro ook de locatie van je pushberichten veranderen. Zo kun je een notificatie bijvoorbeeld aan de onderzijde van het scherm laten zien. Dit is handig wanneer je apps gebruikt waarbij je vooral de bovenzijde van het scherm gebruikt. Er zijn echter genoeg apps die onderin het scherm een balk met opties hebben. Zo’n balk zou door pushberichten onderin het scherm worden geblokkeerd.

Het aanpassen van de grootte van je notificaties en Berichtencentrum heeft ook een aantal nadelen. De kleinere schermruimte zorgt er voor dat je ook minder in één oogopslag kunt lezen. Gebruik je de meest compacte versie van het Berichtencentrum, dan kun je niet veel meer dan de eerste twee letters van de pushtitel lezen. Je kunt echter de grootte zelf uitkiezen.

Bulletin Pro is op het moment nog niet beschikbaar. De ontwikkelaar heeft aan Jailbreak Nation verteld dat de tweak is ingediend bij een Cydia repository, wat betekent dat hij zeer binnenkort in de Cydia Store zal verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.