BrowserChooser maakt van Google Chrome for iOS de standaard webbrowser (jailbreak)

De jailbreaktweak BrowserChooser laat je Google Chrome instellen als standaardbrowser op de iPhone. Hierdoor worden sitelinks automatisch geopend in Chrome, in plaats van in Safari.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Google ChromeEerder deze week werd Google Chrome uitgebracht in de App Store, een iOS-versie van de populaire webbrowser die onder andere kan synchroniseren met de desktopvariant. De browser werd door velen lovend ontvangen, maar helaas is het – door restricties van Apple – lastig om Safari er volledig mee te vervangen. Probeer je bijvoorbeeld een link in een e-mail te openen, dan zal deze nog steeds automatisch worden geladen in Safari. De jailbreaktweak BrowserChooser lost dit op. Door aan te geven dat je Chrome als standaardbrowser wil gebruiken, worden alle links hier automatisch in geopend.

BrowserChooser is zeker niet de enige tweak die je een andere browser laat kiezen, maar wel de eerste die Google Chrome ondersteunt.

Je kunt BrowserChooser downloaden via de repository van Ryan Petrich. Deze is niet standaard toegevoegd aan Cydia. Je kunt dit doen door in de Cydia Store te gaan naar ‘Manage’, te tappen op ‘Edit’ en vanaf daar de nieuwe bron rpetri.ch/repo toe te voegen. Hierna kun je zoeken naar de tweak via de gebruikelijke optie in Cydia.

Downloaden: Chrome (gratis)

BrowserChooser is gratis verkrijgbaar via de repository van Ryan Petrich

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chrome, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.