Brando levert goedkope SIM-unlockchip voor de iPhone

Webwinkel Brando uit Hong Kong levert een SIM-unlock-chip die op dezelfde wijze werkt als de TurboSIM en StealthSIM. Door de chip te combineren met je bestaande simkaart denkt de iPhone dat deze op het AT&T-netwerk is aangemeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Brando sim unlock chip 1.1.2In het verleden hebben we al goede ervaringen gehad met Brando, een webwinkel in Hong Kong die voor $3 verzendkosten pakketjes de wereldbol rondstuurt en die niet moeilijk doet bij klachten en defecten. Tenminste, dat is onze ervaring al zal er bij Brando ook wel eens een ontevreden klant de webwinkel verlaten. Brando biedt nu voor $30 een SIM-unlockchip aan, die op een vergelijkbare manier werkt als de TurboSim, StealthSim en i3gSim. Het bestaat uit een chip, die je aan je normale simkaart vastmaakt.

Daarna stop je de simkaart met de chip in je iPhone, die vervolgens denkt dat er een originele en geactiveerde AT&T-simkaart aanwezig is. De iPhone Unlock Card van Brando is geschikt voor iPhones met firmware 1.1.2 maar nog niet voor 1.1.3. Iemand al ervaring met deze, toch redelijk betaalbaar klinkende oplossing? Hoe het werkt, zie je hieronder: een hoekje van je normale simkaart wordt in beslaggenomen door de unlockchip.

Update: Brando’s iPhone Unlock Card is waarschijnlijk niet programmeerbaar en dus niet te vergelijken met de TurboSIM of HyperSIM, maar wel met de genoemde StealthSIM. Zie voor meer uitleg ons wiki-onderwerp.

Sim unlock hoekje Brando

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen brando, firmware, hong kong, simkaart, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.