BluMedialab.com lanceert StreamItAll RADIO voor de iPhone en iPod touch

BluMediaLab heeft een radio-applicatie voor de iPhone en iPod touch ontwikkeld: StreamItAll RADIO. Deze is te koop via de App Store en heeft diverse Nederlandse radiostations voorgeprogrammeerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

StreamItAll RADIOVanaf vandaag kun je met StreamItAll RADIO luisteren naar de populairste Nederlandse en buitenlandse radiostations, via je iPhone en iPod touch. Het Hilversumse bedrijf BluMediaLab.com heeft de applicatie beschikbaar gesteld in de iTunes App Store voor €2,99. Een pluspunt ten opzichte van de andere radio-applicaties is dat de meest populaire Nederlandse radiostations al als favoriet zijn voorgeprogrammeerd. Liever de stations van een ander land? Dat kan ook: er zijn meerdere talen beschikbaar met voor diverse landen voorgeprogrammeerde radiostations.

Gebruikers kunnen zelf hun favoriete radiostations selecteren uit een lijst en ook zelf streams toevoegen. BluMediaLab.com schrijft in een persbericht dat in sommige landen het luisteren naar de radio al een belangrijke reden is om een bepaalde mobiele telefoon aan te schaffen. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat een radiofunctie de voorkeur heeft boven SMS, internet of een camera.

Installeren: StreamItAll RADIO (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2008, 19:57
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, radio, streaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.