Blue kondigt nieuwe iPhone- en iPad-microfoons aan #ces2012

Blue Microphone heeft drie nieuwe microfoons aangekondigd, waarvan
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

blue-tiki-microfoonBlue Microphone is een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige microfoons. Op de CES 2012 kondigen ze een nieuwe reeks producten aan, zoals de hiernaast afgebeelde Blue Tiki USB-microfoon. Die is niet in combinatie met iOS-apparaten te gebruiken, maar de twee andere wel. De Mikey Digital ($99) en de Spark Digital ($199) zijn bedoeld om te podcasten, interviews op te nemen of te zingen.

blue-mikey-iphoneDe Mikey Digital is een nieuwe versie van de al bestaande Mikey-microfoon. Het is een plug-and-play microfoon met automatische en handmatige gain en de mogelijkheid om ook een gitaar of ander instrument aan te sluiten via de AUX-ingang. In deze microfoon zitten dezelfde condenser-capsules als in de Blue Snowball, misschien wel de bekendste microfoon die Blue ooit heeft uitgebracht. De kop van de microfoon is 230 graden rond te draaien. Er is een USB-aansluiting aanwezig om tussentijds te laden, zodat de microfoon je iPhone-batterij niet leegtrekt.

De Spark Digital (zie hieronder) is voor het professionele werk. Deze microfoon is bedoeld om in de studio te gebruiken en is aan te sluiten op de iPad of een USB-aansluiting van de pc of Mac. Het is een digitale uitvoering van de eerder verkochte analoge Spark. Er is een aansluiting voor een koptelefoon aanwezig om het geluid te kunnen monitoren. Bij de prijs inbegrepen is een bureauhouder met schokbestendige constructie, zoals je op de foto kunt zien. Ook krijg je er een USB- en iPad-kabel bij en een halfjaarabonnement op SoundCloud Pro.

Meer info bij Blue Microphones.

spark-digital-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2012, 19:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, microfoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.