Bloggen op de iPhone, dankzij nieuwe WordPress plugin

Een nieuwe WordPress plug-in zorgt ervoor dat je je weblog ook op de iPhone kunt beheren. Bijna alle gangbare functies worden ondersteund.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Wordpress on iPhoneHandig voor mensen met een WordPress-blog: twee ontwikkelaars hebben een plug-in gemaakt, waarmee je WordPress vanaf de iPhone kunt beheren. Het is geschikt voor WordPress 2.3 en zorgt ervoor dat het dashboard en de rest van de beheer-interface van WordPress vriendelijker is woor mobiele telefoons. Je kunt berichten schrijven en bewerken, berichten bewerken, je profiel aanpassen, reacties modereren en hebt toegang tot dashboard-functies zoals inkomende links, commentaar en statistieken.

De plugin is op dit moment alleen te gebruiken door iPhone-bezitters, maar de ontwikkelaars werken aan ondersteuning voor andere telefoons. Heb je zelf nog suggesties, dan kun je ze indienen. Meer informatie en downloaden van de WordPress plugin kan eveneens bij de ontwikkelaars. Je vindt er ook een serie screenshots die een indruk geven van het gemak waarmee je deze plugin op het kleine scherm kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:41
Categorie Apps
Onderwerp wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.