iOS-app Poster overgenomen door WordPress-maker Automattic

Automattic, de organisatie achter WordPress, heeft de maker van de iOS-app Poster overgenomen. Tom Witkin zal aan de mobiele versie van WordPress gaan werken.

wordpress-posterDe maker van de iOS-app Poster heeft aangekondigd dat zijn bedrijf is overgenomen door WordPress-maker Automattic. Poster is een app voor iPhone en iPad, waarmee je een weblog kunt beheren. Poster zal niet langer te koop zijn in de App Store, maar als je de app hebt gekocht kun je het in de toekomst nog wel blijven downloaden. Tom Witkin, de maker van Poster, heeft laten weten dat hij de app zal blijven ondersteunen en zal antwoorden op e-mail van gebruikers.

Witkin zal gaan werken bij Automattic, waar hij gaat programmeren en ontwerpen in het mobiele team. In januari van dit jaar kreeg Poster nog een hoop verbeteringen. We schreven dat je vanuit Poster je artikel als sticky kunt markeren of lokaal kunt bewerken. Afbeeldingen toevoegen is ook makkelijker dan in de officiële WordPress-app. Poster kostte €2,69 en was als universele app voor iPhone en iPad verkrijgbaar. Op termijn zullen de beste functies van Poster in de officiële WordPress-app terechtkomen, belooft Witkin. Eerder dit jaar nam Automattic ook de notitie-app Simplenote over. Hieronder krijg je nog een laatste indruk hoe Poster eruit zag.

Poster WordPress blog editor tekst schrijven Poster afbeelding invoegen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2013, 23:33
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen poster, weblog, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.