Blogapp Posts voor iPad tijdelijk gratis

Posts is een app waarmee je kunt bloggen. De app ondersteunt alleen Blogger en WordPress, geen Tumblr en andere blogplatformen maar biedt met die beperking toch behoorlijk wat functies. Blogger wordt niet zoveel meer gebruikt, maar WordPress is een blogplatform dat je overal toegepast ziet. Zelfs als je geen ervaring met bloggen hebt moet het […]

posts icoonPosts is een app waarmee je kunt bloggen. De app ondersteunt alleen Blogger en WordPress, geen Tumblr en andere blogplatformen maar biedt met die beperking toch behoorlijk wat functies. Blogger wordt niet zoveel meer gebruikt, maar WordPress is een blogplatform dat je overal toegepast ziet. Zelfs als je geen ervaring met bloggen hebt moet het lukken om met deze app een blogbericht te maken met de berichteneditor, waarbij je ook foto’s en video’s kunt invoegen. De app is tijdelijk gratis, maar controleer voor het downloaden wel even de prijs.

Eenmaal geschreven blogberichten kun je binnen de app aanpassen, vanuit een chronologisch gesorteerde lijst. Er is een ingebouwde kalender aanwezig om naar een specifieke dat te gaan. Heb je meerdere blogs die je beheert, dan kun je dat ook vanuit de app doen. Je kunt zelfs meerdere berichten van meerdere blogs naast elkaar zien.

Vanuit Posts kun je ook reacties op je berichten beheren. Om tijd te besparen kun je alleen de reacties zien die nieuw zijn toegevoegd, ze goedkeuren of afwijzen. Is er even geen internetverbinding, dan ga je gewoon door met schrijven. In de Outbox zie je welke wijzigingen bij de volgende synchronisatie zullen worden gepubliceerd.

Downloaden: Posts (tijdelijk gratis, normaal €8,99, iPad, iOS 5.0.1+)

posts ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2013, 21:58
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen weblog, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.