Accessoire: ICEWEAR iPhone Silicone Case van Tunewear

Tunewear heeft de ICEWEAR iPhone Silicon Case aangekondigd. Deze case van siliconenrubber geeft meer grip en beschermt de iPhone tegen krassen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Eindelijk een siliconencase waarmee je de straat op kunt. De ICEWEAR iPhone Silicone Case is gemaakt van sterke siliconenrubber en gebruikt Tunewear’s gepatenteerde rib-technologie voor een betere grip. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor duikmaskers, dus dan zit het wel goed. Het scherm – dat toch al krasbestendig is – blijft daarbij onbedekt. Ben je toch bezorgd dat er krassen kunnen ontstaan, dan kun je de gratis meegeleverde TUNEFILM op het scherm plakken, een doorzichtige folie die het multitouch-scherm van de iPhone helemaal bedekt.

De ICEWEAR case heeft openingen op de juiste plekken, zodat oortelefoon-aansluiting, dock connector, cameralens en alle knoppen goed toegankelijk blijven. Je kunt de usb-docking cable aansluiten zonder de case te verwijderen, zo meldt Tunewear. Dat wekt de indruk dat cradles en docks niet altijd even geschikt zijn. Maar wat maakt het uit: de case is makkelijk aan en af te doen en is wasbaar met zeep en water. Vanaf oktober is deze case verkrijgbaar voor $29,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.