Binnenkort zijn er 6 Nederlandse iPhone-operators, welke kies jij?

Binnenkort verkopen T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort, Hi en MTV Mobile de iPhone in Nederland. Prijzen zijn er nog niet bekendgemaakt, maar welke zou jij op dit moment kiezen?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hi iphoneKPN en Vodafone hebben via persberichten bevestigd dat ze de iPhone 4 gaan verkopen. Wat sommige mensen misschien is ontgaan, is dat niet alleen KPN zelf de iPhone gaat verkopen, maar ook alle submerken van het bedrijf de iPhone in hun assortiment opnemen. Het gaat daarbij om de merken KPN, Hi, Telfort en MTV Mobile.

In totaal zijn er dus straks zes verschillende Nederlandse aanbieders die een eigen iPhone-aanbod met bijbehorende abonnementsbundels in de markt gaan zetten.

Meer info is te vinden op de sites van de betreffende aanbieders:

Alleen van T-Mobile werd gisteren bekend dat ze per 1 november de prijzen gaan verhogen. T-Mobile heeft de prijswijzigingen bevestigd, maar heeft het nieuws nog niet op de eigen website gezet.

Waar wij benieuwd naar zijn, is welke operator straks de meeste toestroom aan nieuwe klanten kan verwachten. Welke operator zou jij, met de informatie die nu beschikbaar is, kiezen? Zodra de operators hun prijzen bekend hebben gemaakt, zullen we de poll opnieuw organiseren om te kijken in hoeverre jullie mening veranderd is.

Drie van de zes genoemde operators zijn MVNO’s en geen zelfstandige operators met een eigen netwerk. We noemen ze hier apart omdat ze eigen abonnementen en databundels hanteren.

Tipgever: Jos (Hi-webpagina)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2010, 3:36
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, provider, t-mobile, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.