Bijzondere iPhone-bescherming: Japanse snacks en Game Boy

Twee bijzondere manieren om je iPhone 4 te beschermen: met een Game Boy-sticker of met hoesjes in de vorm van Japanse snacks.

japan iphoneJapanse inspiratie om je iPhone op een aparte manier te beschermen: hiernaast zie je een hoesje in de stijl van yakisoba (gebakken noodles) maar ze zijn ook verkrijgbaar als bacon met spiegelei, een plak sushi-rijst of tonkasu (Japanse schnitzel). De hoesjes zijn erg realistisch gemaakt, kosten $43,20 per stuk en zijn vanaf september leverbaar. De afbeeldingen op de foto’s zijn nog prototypes, omdat het bedrijf nog bezig is met de productie van het uiteindelijke product. Helaas ziet dat er wel iets minder realistisch uit, omdat er openingen voor de camera moeten worden gemaakt.

Het complete aanbod is bij Strapya-World.com te zien, een Japanse online winkel.

imeshi

iPhone-4-Game-BoyPraktischer en een stuk goedkoper zijn de skins van Zapstatic, met het uiterlijk van een Game Boy. Dat is al wel eens eerder vertoond, maar door de vlakke achterkant van de iPhone 4 is het gemakkelijker geworden om dergelijke stickers te maken (en makkelijker om aan te brengen). De iBoy-skin kost maar $9,95 en raakte voor de iPhone 4 meteen uitverkocht. Voor de iPhone 3G/3GS is de skin nog wel op voorraad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2010, 17:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen gameboy, japan, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.