BigBoss geeft tips om EDGE op de iPhone uit te schakelen (jailbreak)

BigBoss heeft een manier bedacht om EDGE onder iPhone OS 3.0 uit te schakelen. Of het ook werkt, zal afhangen van de gebruikers. Zo ja, dan zal de oplossing worden geïntegreerd in SBSettings en BossPrefs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sbsettingsHet EDGE-netwerk is in Nederland al lang niet meer in gebruik, maar in veel andere landen waar 3G nog niet optimaal is uitgerold, is het een veelgebruikte manier om sneller mobiel te kunnen internetten. BigBoss heeft daarom een uitleg gemaakt hoe je EDGE onder iPhone OS 3.0 zou kunnen uitschakelen. Voorheen kon je EDGE uitschakelen in SBSettings en BossPrefs via een schakelaar.


Die heeft bij OS 3.0 nog geen update gekregen omdat BigBoss nog steeds niet heeft uitgedokterd hoe je het moet uitschakelen. Het besturingssysteem schakelt het steeds weer in en als je fouten met je APN maakt probeert het OS steeds maar opnieuw EDGE te activeren, waardoor je batterij in 90 minuten leeg is. Met de stappen op de website van BigBoss zou het echter toch moeten lukken. Als iedereen het even uitprobeert en meldt dat het inderdaad werkt, zal BigBoss de oplossing in de EDGE-schakelaar van SBSettings opnemen.

Meer info: BigBoss Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.