BigBoss gaat SBSettings 3.0 uitbrengen (jailbreak)

BigBoss brengt binnenkort SBSettings 3.0 uit. Deze werkt zowel op firmware 2.x als op 3.0. Er zijn wel een aantal zaken veranderd, zoals de manier om SBSettings te sluiten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

datumBigBoss heeft aangekondigd dat hij zeer binnnenkort SBSettings 3.0 gaat uitbrengen. De meeste functies daarin werken ook op de firmware 2.x. In de vrij uitgebreide changelog is te lezen dat alle wijzigingen zijn doorgevoerd om SBSettings op iPhone OS 3.0 te laten werken (met juist gepatchte jailbreak). Een kleine vernieuwing is dat de datum voortaan ook in de statusbalk staat, naast de klok. Standaard staat deze functie uitgeschakeld.


Een andere verbetering is dat de SSH- en EDGE-schakelaars compleet zijn vernieuwd, waardoor vastlopen bij te weinig geheugen niet meer voorkomt. De Wi-Fi-schakelaar is eveneens compleet vernieuwd, omdat hij bij iPhone OS 3.0 niet meer werkte. Ook dat is opgelost. Idem voor de telefoon/airplane-schakelaar.

In SBSettings onder 3.0 kun je de applicatie sluiten door eenmaal in de statusbalk te tappen. Normaal doe je dat met de homebutton, maar die activeert in 3.0 de zoekfunctie, dus daar moest een andere oplossing voor worden gevonden. Je kunt nu numerieke waarden voor Wi-Fi en GSM zien via het menu Extra’s. Genoeg dus voor de jailbreakers om naar uit te kijken. De volledige changelog vind je op de website van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.