Bèta iOS 6 nu al gejailbreakt (jailbreak)

Jailbreaker MuscleNerd is er nu al in geslaagd om de bèta van iOS 6 te jailbreaken. Het is op het moment een tethered jailbreak, waarin Cydia nog niet werkt. Hij is nog niet voor gebruikers beschikbaar.

iOS 6 jailbreakJailbreaker @MuscleNerd is er binnen een dag al in geslaagd om de bèta van iOS 6 te jailbreaken op de vierde generatie iPod touch. MuscleNerd’s jailbreak heeft nog niet veel om het lijf: het gaat alleen om een tethered jailbreak, waarin basistoevoegingen zoals Cydia nog niet werken. Het is niet verrassend dat uitgerekend de iPod touch is gejailbreakt: deze is vatbaar voor de limera1n bootrom-exploit.


MuscleNerd zei het volgende op Twitter:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De limera1n bootrom-exploit waar de iPod touch vierde generatie vatbaar voor is, zorgt ervoor dat alle toekomstige software-updates naar alle waarschijnlijk te jailbreaken zijn.

De jailbreak is op het moment ook nog niet beschikbaar voor iPhone-bezitters. Mogelijk zal hij pas worden uitgebracht wanneer MuscleNerd er in is geslaagd om alles via een tethered jailbreak te laten werken.

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.