Bèta iOS 6 nu al gejailbreakt (jailbreak)

Jailbreaker MuscleNerd is er nu al in geslaagd om de bèta van iOS 6 te jailbreaken. Het is op het moment een tethered jailbreak, waarin Cydia nog niet werkt. Hij is nog niet voor gebruikers beschikbaar.

iOS 6 jailbreakJailbreaker @MuscleNerd is er binnen een dag al in geslaagd om de bèta van iOS 6 te jailbreaken op de vierde generatie iPod touch. MuscleNerd’s jailbreak heeft nog niet veel om het lijf: het gaat alleen om een tethered jailbreak, waarin basistoevoegingen zoals Cydia nog niet werken. Het is niet verrassend dat uitgerekend de iPod touch is gejailbreakt: deze is vatbaar voor de limera1n bootrom-exploit.

MuscleNerd zei het volgende op Twitter:

De limera1n bootrom-exploit waar de iPod touch vierde generatie vatbaar voor is, zorgt ervoor dat alle toekomstige software-updates naar alle waarschijnlijk te jailbreaken zijn.

De jailbreak is op het moment ook nog niet beschikbaar voor iPhone-bezitters. Mogelijk zal hij pas worden uitgebracht wanneer MuscleNerd er in is geslaagd om alles via een tethered jailbreak te laten werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2012, 15:55
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 6, jailbreak, musclenerd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.