mac el capitan

Beta 5 van OS X El Capitan 10.11.2 beschikbaar voor ontwikkelaars en publiek testers

De vijfde beta van OS X El Capitan 10.11.2 is vanavond door Apple beschikbaar gesteld. De update lost enkele bugs en problemen op en is te downloaden voor publieke testers en ontwikkelaars.

mac el capitan
De vijfde beta van OS X El Capitan 10.11.2 is vanavond beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke testers. Als je een eerdere beta van El Capitan 10.11.2 geïnstalleerd hebt, kom je in aanmerking voor deze vijfde beta. El Capitan 10.11.2 lost enkele problemen met het besturingssysteem op, maar voegt voor zover bekend geen nieuwe functies toe. De vorige update verscheen op 17 november.

Vijfde beta beschikbaar voor testers

Testers moeten zich van Apple focussen op graphics, Mail, Wi-Fi, Agenda, USB, Notities, Foto’s en Spotlight. Welke bugs er met deze update precies opgelost zijn, is tot op heden nog niet bekend. Het lijkt er daardoor op dat deze update voornamelijk bugs oplost.

Je kunt de nieuwe beta downloaden vanuit de Mac App Store. De meest recente versie staat onder het update-tabblad. Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Betatesters kunnen zich aanmelden bij het publieke betaprogramma van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2015, 20:12
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.