Best Buy helpt iPhone-kopers alleen na aankoop van accessoirepakket

Vanaf zondag is de iPhone 3G ook verkrijgbaar bij Best Buy in de VS. Maar voor het instellen van je telefoon en e-mail moet je eerst accessoires kopen, terwijl de Apple Store dat gratis doet.

best buyVanaf komende zondag zal de iPhone 3G bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy te koop zijn. Uit een uitgelekte advertentie blijkt echter dat de service die je mag verwachten heel wat minder is dan bij Apple. Alleen wanneer je een iPhone-accessoirepakket koopt (in prijs variërend van $106 tot $234) krijg je hulp van de Geek Squad bij het instellen van je telefoon en e-mail.

Maar het instellen van je telefoon, is dat niet veel meer dan het insteken van de simkaart (die er vaak al inzit) en het drukken op twee knoppen zodat Visual Voicemail werkt? En het instellen van je e-mail is een dienst die Apple gratis levert, wanneer je de iPhone in een Apple Store koopt. De accessoirepakketten die je bij Best Buy moet kopen om een soortgelijke service te ontvangen, bestaan onder andere uit een Shure Stereo-headset met 5 DLO-screenprotectors ($106) en een Jawbone Bluetooth-headset met Belkin FM-zender ($234)

fridays iPhone dealGisteren was er ook het gerucht dat Apple de iPhone 3G via restaurantketen T.G.I. Friday’s gaat verkopen. Applebee’s wilde de iPhone ook verkopen, maar werd afgewezen door Apple vanwege mogelijke verwarring over de naam. Het zal duidelijk zijn: dit is niet meer dan een grap.

Via: Appleinsider en Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2008, 9:24
Categorie Providers
Onderwerpen accessoire, best buy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.