BeoPlay A3: nieuwe iPad-speaker van Bang & Olufsen

Bang & Olufsen brengen in mei de BeoPlay A3 uit, een speaker speciaal voor de iPad. De speaker omhult de gehele iPad, waardoor je hem rechtop kunt neerzetten.

BeoPlay A3Bang & Olufsen heeft een nieuwe speaker voor de iPad aangekondigd, die naast het versterken van je geluid ook de iPad rechtop zet. Je kunt de BeoPlay A3 positioneren om er een film op te kijken, of laten zien wat voor muziek er wordt afgespeeld. Er hangt wel een fors prijskaartje aan de speaker: hij zal namelijk verkocht worden voor 449 pond, omgerekend ongeveer 550 euro.

De voorkant van de BeoPlay A3 lijkt één grote speaker, die ervoor zorgt dat je iPad beter en voller geluid produceert. De case zelf bevat een batterij die de speaker vijf uur lang van stroom voorziet. Deze batterij kan de iPad zelf niet opladen: de stroom van de batterij wordt pas met de iPad gedeeld wanneer je het geheel op een stopcontact aansluit.

De BeoPlay A3 is duurder dan sommige iPads. Daar staat tegenover dat fabrikant Bang & Olufsen bekend is om zijn hoogwaardige speakers. Wil je hoogwaardig geluid voor je iPad, dan is de flinke prijs van deze speaker het wellicht waard. Dat weten we echter pas zeker wanneer hij verkrijgbaar is. De BeoPlay A3 is vanaf 21 mei te koop bij verschillende verkooppunten. Dan zal hij alleen te koop zijn in het zwart. Een wit model zal later dit jaar ook in de winkels liggen.

BeoPlay A3 breed

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2012, 11:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen bang & olufsen, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.