Belgische iPhoneclub-borrel in Gent: 13 november 2010

iPhoneclub organiseert op 13 november 2010 een borrel voor gebruikers, ontwikkelaars en iedereen die de iPhone, iPad of iPod touch een warm hart toedraagt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub borrelOp zaterdag 13 november organiseert iPhoneclub een borrel in Gent. Iedereen die zin heeft om met andere Belgische iPhone-gebruikers een biertje (of frisdrank) te drinken is van harte welkom. We hebben géén ingewikkeld programma met sprekers en activiteiten samengesteld, maar nodigen iedereen uit om gewoon langs te komen, kennis te maken met iPhone-gebruikers en -ontwikkelaars, ervaringen uit te wisselen en er een gezellige avond van te maken.

Mensen die een iPad of iPod touch hebben of nog twijfelen over de aanschaf van een iDevice zijn natuurlijk ook welkom!

Noteer dus in je agenda:

  • Datum: zaterdag 13 november 2010
  • Tijdstip: 19:30 uur 20:00 uur
  • Toegang: gratis
  • Locatie: Gent (België), Café Vooruit

Omdat we graag een indruk willen hebben hoeveel mensen langskomen, zouden we graag zien dat iedereen zich inschrijft via dit formulier: inschrijving iPhoneclub-borrel Gent.

Dezelfde avond vindt in Gent het evenement I Love Techno plaats; eventueel kun je je reis aan Gent op deze manier combineren.

Voor de uitnodiging heb ik de nieuwe app Phoster gebruikt. Fotocredits: Steve Weaver. We vragen bij de inschrijving bewust geen e-mailadres, aangezien we geen e-mailbestand voor dit evenement gaan aanleggen en alle info over tijd en plaats via de website bekend zal worden gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2010, 11:00
Categorie Round-up
Onderwerpen belgische apps, borrel, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.