Belgische borrel in Gent: 13 november 2010

iPhoneclub organiseert op zaterdag 13 november 2010 een borrel voor iPhone-, iPad, en iPod touch-bezitters en ontwikkelaars. Iedereen is welkom!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub borrelOp zaterdag 13 november organiseert iPhoneclub een borrel in Gent, waar ook bezitters van een iPad van harte welkom zijn. Iedereen die zin heeft om met andere Belgische iPhone- en iPad-gebruikers een biertje (of frisdrank) te drinken kan langskomen. We hebben geen ingewikkeld programma met sprekers en activiteiten samengesteld, maar nodigen iedereen uit om gewoon kennis te maken met andere gebruikers en ontwikkelaars, ervaringen uit te wisselen en er een gezellige avond van te maken.

Je hoeft niet in bezit te zijn van een iPhone, iPad of iPod touch, maar we verwachten wel dat je in ieder geval interesse hebt in iDevices.

Noteer dus in je agenda:

  • Datum: zaterdag 13 november 2010
  • Tijdstip: 19:30 20.00 uur
  • Toegang: gratis
  • Locatie: Gent (België), Café Vooruit

Omdat we graag een indruk willen hebben hoeveel mensen langskomen, zouden we graag zien dat iedereen zich inschrijft via dit formulier: inschrijving iPhoneclub-borrel Gent.

Dezelfde avond vindt in Gent het evenement I Love Techno plaats; eventueel kun je je reis aan Gent op deze manier combineren.

Voor de uitnodiging heb ik de nieuwe app Phoster gebruikt. Fotocredits: Steve Weaver. We vragen bij de inschrijving bewust geen e-mailadres, aangezien we geen e-mailbestand voor dit evenement gaan aanleggen en alle info over tijd en plaats via de website bekend zal worden gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2010, 0:31
Categorie Round-up
Onderwerpen borrel, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.