Baboomi: slimme wekker met iOS-app trilt zachter dan iPhone

De Baboomi is een slimme iPhone-wekker met een silltere trilmotor, die alleen jou en niet je partner wakkermaakt.

BaboomiDe makers van Baboomi denken dat de trilmotor van je iPhone niet subtiel genoeg is voor een wekker. Daarom heeft het bedrijf een alternatief wekkeralarm in elkaar gezet, die je met behulp van een app kunt configureren. Door de Baboomi onder je kussen te leggen word je wakker getrild, maar deze trilling is zo zacht dat hij geen geluid maakt. Een partner in hetzelfde bed zal daarom niet doorhebben dat je wekker is afgegaan. De Baboomi bestaat uit een simpel vierkant apparaatje dat je onder je kussen kunt leggen, en een bijbehorende dock die de wekker draadloos kan opladen.

Met de bijbehorende app kun je aan de Baboomi vertellen wanneer de wekker moet afgaan, maar het is ook mogelijk om de trilwijze aan te passen. Zo kun je aan de wekker vertellen dat je met zachte trillingen die langzaam harder worden wil worden gewekt, of dat de wekker juist in korte tijd een harde trilling moet afgeven. Een API zal het voor andere ontwikkelaars mogelijk maken om met de Baboomi te verbinden.

Je kunt de Baboomi bestellen door op Kickstarter 69 dollar te doneren, plus 20 dollar aan verzendkosten. De makers moeten eerst hun beoogde minimumbedrag verzamelen, maar we rekenen er eigenlijk al op dat dit zal lukken: met nog bijna een maand te gaan is het grootste deel van de beoogde 20.000 dollar al binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2013, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen alarm, kickstarter, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.