Extra iCloud-opslag voor MobileMe-abonnees nu echt verlopen

Voormalig MobileMe-abonnees hebben nu dan toch echt geen extra iCloud-opslag meer. Dit liet Apple weten in een e-mail.

MobileMe iCloudVoormalig MobileMe-gebruikers hebben vanaf vandaag niet langer 20GB aan opslag bij iCloud, tenzij ze daarvoor het gebruikelijke tarief betalen. Betaal je niet, dan wordt de hoeveelheid opslag teruggeschroefd naar 5GB. Met de 20GB gratis opslag compenseerde Apple MobileMe-gebruikers die moesten overschakelen, toen iCloud in 2011 door Apple werd geïntroduceerd. De afgelopen maanden verstuurde Apple meerdere herinneringsmails om MobileMe-abonnees te wijzen op het verlopen van de actie.

De actie voor eerdere MobileMe-abonnees duurde langer dan Apple in eerste instantie op het oog had. Eerst zou de gratis opslagruimte vanaf oktober 2012 niet meer gelden, maar na een foutje gemaakt door Apple dat ervoor zorgde dat de actie langer liep werd besloten de gratis opslag tot 30 september 2013 aan te bieden.

Op 30 september werd de gratis opslag voor voormalig MobileMe-klanten al teruggedraaid, maar Apple wijst er vanaf vandaag pas op in e-mails aan iCloud-gebruikers. Inmiddels 30 september dan ook in iedere tijdzone voorbij.

e-mail MobileMe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2013, 13:19
Categorie Diensten
Onderwerp mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.