Aviary gratis balk

Fotobewerker Aviary geeft in-app aankopen gratis weg

Alle in-app aankopen in fotobewerker Aviary zijn deze maand gratis te downloaden, maar je moet daar wel iets voor doen.

Aviary gratis balk

De iOS-fotobewerker Aviary geeft na de laatste app-update al zijn in-app aankopen gratis weg. Volgens de ontwikkelaar is dit maar liefst 200 dollar aan extra effecten, kaders, stickers en bedekkingen waarmee je een foto kunt aanpassen. Je kunt de gratis extra’s alleen installeren als je een Adobe ID in de app aanmaakt.

Aviary leek lange tijd zijn geld vooral te verdienen aan de verkoop van extra effecten waarmee je foto’s kunt aanpassen. De app werd in september door Adobe overgenomen, gevolgd door de nu verschenen update die ondersteuning voor Adobe ID toevoegt. Met je Adobe ID is het mogelijk om je gemaakte in-app aankopen ook op ieder apparaat te herstellen – iets wat eerder mogelijk was met je Apple ID. De gratis downloads zijn een flinke bonus voor app-gebruikers, waarmee Adobe geheid zijn eigen clouddienst probeert te promoten. Je kunt als volgt alle betaalde pakketten in Aviary gratis downloaden:

Aviary gratis in app aankopen

  1. Start de app en ga naar het foto-overzicht.
  2. Tap op een foto en druk op Effecten.
  3. Tap in de balk links op Alles gratis.
  4. Registreer een Adobe ID of log in met een bestaande account.
  5. Ga vanuit de Effectenbalk bij een foto naar de in-app winkel.
  6. Druk op Bundels en koop hier alle gratis pakketten.
  7. Loop alle andere tabbladen langs en kijk welke in-app aankopen je nog niet hebt gekocht.

De actie is slechts van tijdelijke duur: je kunt tot 1 december alle in-app aankopen in Aviary gratis downloaden. Heb je eenmaal de gratis effecten gekocht, dan blijft dit gekoppeld aan je Adobe ID. Je kunt dus na 1 december nog inloggen met je account op andere apparaten om de effecten nogmaals te downloaden. Let wel op: de aankopen worden gekoppeld aan je Adobe ID, niet aan je Apple ID.

De update voor Aviary brengt nog een paar andere extra’s met zich mee. Een vignette-optie laat je de randen van een foto donkerder maken en er is ook een speciale tekenfunctie toegevoegd. Hiermee kun je lijnen op een foto tekenen. Er zijn ook nieuwe schuivers toegevoegd waarmee je de helderheid en kleurtemperatuur van een foto kunt aanpassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2014, 14:20
Categorie Apps
Onderwerp aviary

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.