airburn

Nero AirBurn kan iPhone-bestanden rechtstreeks op cd branden

Met Nero AirBurn kun je iPhone-bestanden zoals foto's rechtstreeks branden op een cd of dvd, via een app.

We weten dat er ook heel wat iPhone-gebruikers met een Windows-pc vaste bezoeker zijn bij iCulture. Vandaar deze tip voor mensen die in één keer hun iPhone-foto’s op een cd-tje willen branden. Met de AirBurn-app kan dat. Je selecteert vanuit Nero Burning ROM op de pc meteen alle bestanden die je vanaf de iPhone en iPad op een schijfje wilt branden.

airburnVoorwaarde is wel dat je Nero Burning ROM 2015 hebt, die wordt meegeleverd in de softwarepakketten Nero 2015 Platinum en Classic. Vanuit de AirBurn-app selecteer je de foto’s, video’s en andere bestanden. Je stuurt ze rechtstreeks naar de ingebouwde brander of stuurt ze als imagebestand naar de pc. Eigenlijk vragen we ons een beetje af hoeveel mensen nog cd’s en dvd’s branden, nu het zo makkelijk is geworden om bestanden op iCloud of Dropbox te zetten.

Nero heeft de afgelopen weken nog meer apps voor mobiel gebruik uitgebracht, zoals de Nero MediaHome Receiver voor het streamen van content vanuit de Nero 2015-software naar je iPhone of iPad. En de BackItUp-app voor het maken van backups van je foto’s en video’s.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2014, 15:23
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.