AutoRap van Smule voegt rap battles toe

AutoRap van Smule heeft nu rap battles, zodat je vrienden kunt uitdagen voor een potje rappen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

autorap-smuleDe iPhone-app AutoRap van Smule maakt het makkelijker om te rappen. De app verscheen anderhalf jaar geleden en zet gesproken taal om naar rap. In de nieuwste update zijn rap battles toegevoegd, zodat je vrienden kunt uitdagen om in drie rondjes te gaan rappen. Daarbij moet je om beurten iets zeggen. Op die manier kun je volgens Smule zelfs muziek maken. Talent om te rappen is niet nodig, want je kunt ook gewoon iets inspreken waarna de app de rest regelt. In een video (zie hieronder) is te bekijken hoe zo’n rap battle eruit ziet.

Het eindresultaat kan 20 seconden of 2 minuten lang zijn. Je kunt AutoRap gratis downloaden vai de App Store. Daarna start je een rap battle door op de knop ‘Battle a Friend’ te tappen. Je nodigt vervolgens een vriend uit via het adresboek of reageren op de uitnodiging wanneer een vriend iets heeft zitten rappen.

De app bevat één nummer (‘Turkey Burgers’) die je gratis kunt gebruiken, ook al beweert de ontwikkelaar dat je ook ‘OneOneOne’ gratis kunt gebruiken. Je kunt het gratis nummer meermaals proberen, zonder dat je een cent hoeft uit te geven. Wil je onbeperkte toegang, dan kun je een abonnement nemen vanaf €2,69 per week (!). Een jaarabonnement kost €35,99. Eerlijk gezegd ken ik geen mensen die zoveel geld over hebben voor een dergelijke app. Daarom vooral een leuke gimmick om een paar keer aan vrienden te laten horen, geen app waarvan we de in-app aankopen realistisch vinden.

Downloaden: AutoRap van Smule (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:07
Onderwerp smule

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.