Armin van Buuren gaat Philips M1X-DJ iPad-dock aanprijzen

Armin van Buuren heeft een sponsordeal gesloten met Philips om de nieuwe Philips M1X-DJ iPad-dock voor dj's aan te prijzen. Het dj-apparaat is bedoeld voor beginners.

philips dj systeem ipadAfgelopen zomer sprak Armin van Buuren nog zijn zorg uit over de toenemende bemoeienis van de zakenwereld in de wereld van dance-muziek. “As soon as something gets big, more money gets involved”, zei de Nederlandse dj in een interview met Forbes. Nog geen maand later heeft Van Buuren zelf een zakelijke deal: hij gaat de promotie verzorgen van een nieuwe dj-dock van Philips, die eruit ziet als een koelbox met speakers. De iPad-dock heeft twee decks om te mixen en is toegankelijk voor iedereen. Ook als je niet het talent van Armin van Buuren hebt.

De Philips M1X-DJ legt via Bluetooth verbinding met de iPad, waarop de djay 2-app draait. De speakers leveren een output van 80 Watt, er zijn cross faders aanwezig en meerdere in- en uitgangen. Je kunt het apparaat zelfs aansluiten op een groter stereosysteem of het PA-systeem van een club. Elk apparaat met Bluetooth kan worden aangesloten en heb je geen iPad, dan kun je ook de iPhone 5 met djay 2 voor iPhone gebruiken.

Van Buuren heeft meteen ook een goed antwoord op een veelgestelde vraag: welke apparatuur moet ik als beginner kopen? Vanaf nu kan hij de Philips M1X-DJ aanraden, omdat hij zelf bij de ontwikkeling betrokken is geweest.

Fans often ask me what equipment they should buy when they want to start mixing themselves. A lot of kit can be expensive, so with the M1X I wanted to create something that’s accessible for everybody. The other great thing about the M1X is that you can play it wherever you want, whether that’s the beach, the park or your street: it’s the ghettoblaster reinvented for today.

De Philips M1X-DJ is vanaf november te koop voor €399,95.

van buuren philips dock

Tipgever: Jurgen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2013, 14:00
Categorie Accessoires
Onderwerp philips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.