Appril 2014: grootste Nederlandse appfestival start op 1 april

Appril gaat van start. Het grootste Nederlandse appfestival vindt plaats in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

appril plaatjeAppril gaat weer van start. Van 1 tot 30 april vinden in Nederland meer dan 100 workshops, lezingen en borrels plaats. Dit jaar kun je niet alleen in Amsterdam terecht, maar ook in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Je kunt langskomen om inspiratie op te doen, nieuwe dingen te leren of mensen te ontmoeten. Op 1 april 2014 wordt het festival feestelijk geopend in Amsterdam (18:00 uur, Oldschool Amsterdam), Rotterdam (17:00 uur, Coolblue), Den Haag (13:00 uur, BINK36) en Utrecht (16:30, One Shoe).

Daarna volgen in vijf steden lezingen, workshops en andere evenementen plaats, met elke week een ander thema. Aan de organisatie zal het niet liggen, want team Appril is dit jaar groter dan ooit. Meer dan vijftig vrijwilligers gaan dit jaar zorgen dat alles op rolletjes loopt.

appril sessieElke week staat een ander thema centraal: in de eerste week Share, daarna Work, Life en Play. Het thema Inspire is gedurende de hele week terug te vinden in sessies. Ga bijvoorbeeld naar een sessie over apps en de impact op productiviteit, of een sessie over juridische aspecten van App-ontwikkeling. Er zijn ook sessies waarbij bedrijven uitleggen welke appdiensten ze aanbieden. De sessies zijn gericht op appliefhebbers van diverse pluimage, zoals creatieven, developers, marketeers, ICT’ers, ondernemers en dergelijke. Wekelijks zijn er borrels, lunches en andere informele bijeenkomsten, waar je dankzij de vele sponsors bijna altijd gratis terecht kunt.

Het volledige evenementenoverzicht, met mogelijkheid tot aanmelding voor de events, is te vinden op: www.appril.nl/events-overzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2014, 16:52
Categorie Round-up
Onderwerpen appril, festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.