Apple-Maps flater

Apple zoekt Apple Maps-controleurs voor Europa en andere regio’s

Apple zoekt medewerkers om de kwaliteit van Apple Maps te controleren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple-MapsApple is op zoek naar zogenaamde ‘Maps Ground Truth Managers’ voor diverse regio’s, waaronder West-Europa. ‘Ground Truth’ houdt in dat je locatiedata ter plekke gaat vergelijken met locatiegegevens die op afstand zijn verzameld, zoals satellietbeelden. Apple zoekt medewerkers voor West-Europa, Oost-Europa, de Verenigde Staten en de rest van Amerika, Japan, Azië/Pacific, Midden Oosten en Afrika. Je wordt verantwoordelijk voor de kwaliteit van regionale kaarten en stuurt daarbij een team aan, dat nieuwe releases van kaartdata test en gegevens op locatie verzamelt.

Als manager bepaal je waar en hoe de beschikbare resources worden ingezet en rapporteer je aan teams in Cupertino. Je moet ook concurrerende kaartoplossingen gaan vergelijken met Apple Maps, om te kijken of er verschillen zijn en of er iets te verbeteren valt.

Apple bracht de Kaarten-app gelijktijdig uit met iOS 6.0, maar kreeg daarna veel kritiek te verduren omdat er fouten in zaten. Sindsdien wordt hard gewerkt om de kwaliteit van de kaarten te verbeteren. Tim Cook bood in het openbaar excuses aan voor de matige kwaliteit van de kaarten. Het incident zou volgens geruchten ook hebben geleid tot het vertrek van Scott Forstall, die naar verluidt de excuusbrief over Apple Maps niet wilde ondertekenen.

ios maps berlin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 0:00
Categorie Apple
Onderwerpen apple kaarten, apple maps, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.