Apple wist al twee maanden van Leopard-vertraging

Apple wist volgens een bron bij Foxconn/Hon Hai al twee maanden geleden dat Leopard zou worden vertraagd. De problemen zijn zo groot dat er bij de lancering waarschijnlijk niet voldoende voorraad is. Dat wordt rennen!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

5_foxconn_tour_web.jpgEen dag nadat AT&T’s beweert dat er niets mis is met de iPhone, komen er vanuit Azië andere geluiden. Een betrouwbare bron van Ars Technica heeft gezegd, dat Apple al twee maanden geleden wist dat Leopard zou worden vertraagd. Waarom? Alle belangrijke engineers zitten al weken in Taipei!

Hon Hai / Foxconn, het bedrijf dat de iPhone gaat produceren, heeft bevestigd dat de iPhone met een aantal ‘issues’ zit. In Taipei werken 50 softwareprogrammeurs dag in dag uit aan een oplossing, om te zorgen dat de iPhone op tijd komt. Het probleem is niet de batterij, maar het besturingssysteem.

De insider bevestigde ook uitspraken van Foxconn / Hon Hai dat het niet haalbaar lijkt dat Apple de eerste telefoons in mei kan verschepen, zodat er voldoende voorraad in de VS is tijdens de lancering in juni. Reken er dus maar op dat de eerste exemplaren erg snel weg zijn en dat de meeste mensen op de wachtlijst tot juli moeten wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:27
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.