iphone-6-modellen

Apple voert productie van iPhone 6 op

Apple heeft bij fabrikant Pegatron de productie van de iPhone 6 opgevoerd. Ook moet Pegatron meehelpen met de iPhone 6 Plus-productie.

iphone-6-modellenApple heeft fabicagepartner Pegatron opdracht gegeven om de productie van de iPhone 6 op te voeren, zodat er meer exemplaren verkocht kunnen worden. Ook zou Apple Megatron hebben gevraagd om mee te helpen bij de productie van de iPhone 6 Plus, waarbij Apple nauwelijks kan voldoen aan de vraag. Momenteel wordt de iPhone 6 Plus alleen gefabriceerd door Foxconn. Pegatron-topman Jason Cheng had eerder in een conferentiegesprek over de financiële cijfers aangegeven dat het bedrijf dit jaar meer dan 200 miljoen dollar had geïnvesteerd om sneller te kunnen produceren. Volgend jaar wordt er nog eens 300 miljoen dollar geïnvesteerd.

Pegatron profiteerde van de goede iPhone-verkopen. De communicatie-divisie, die smartphones en tablets fabriceert, zag de omzet 10% toenemen in vergelijking met vorig jaar. Het bedrijf moet vaak bijspringen bij de productie van iPhones en iPads, omdat de meeste Apple-producten door concurrent Foxconn worden gemaakt. Bij de iPhone 5c kreeg Pegatron voor het eerst een leidende rol.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2014, 18:59
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.