Apple vervangt 3TB harde schijven in 27-inch iMac

Apple gaat harde schijven van bepaalde 27-inch iMacs vervangen. Lees hier of jouw iMac in aanmerking komt voor vervanging van de harde schijf.

imac-vervangingApple heeft aangekondigd dat ze de 3TB harde schijven in bepaalde iMac-modellen gaat vervangen. Sommige 27-inch iMac-modellen lopen het risico dat de harde schijf defect raakt.


Er wordt geen exact productnummer genoemd, maar het gaat om modellen die tussen december 2012 en september 2013 verkocht zijn. Je kunt op de website van Apple nalezen of jouw iMac in aanmerking komt. Je kunt ook afwachten tot Apple zelf contact met jou opneemt. Als je ‘getroffen’ bent, kun je een afspraak maken met de Genius Bar, bij een geautoriseerde Apple-serviceprovider langsgaan of telefonisch contact opnemen. Maak wel eerst een backup van je data, voorzover dat nog lukt. De harde schijven moeten zo snel mogelijk vervangen worden.

Het vervangingsprogramma duurt nog tot 19 december 2015, dus je hebt alle tijd om met jouw iMac naar de winkel te gaan.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 juni 2015 om 20:29
Onderwerp
Categorie
Mac en macOS

iMac

De iMac is Apple's alles-in-één desktopcomputer. De iMac bestaat uit een scherm met een voet waarin de computer ingebouwd zit. De iMac is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Het nieuwste model is de 24-inch iMac uit 2023 met M3-chip en een kleurrijk design. Het M3-model biedt betere specificaties en is de opvolger van de iMac uit 2021. De iMac 2023 is nog het enige model dat in Apple's assortiment zit. Alles over de iMac, een Mac-desktop kopen en desktop Macs vergelijken lees je hier.

iMac

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.