imac-vervanging

Apple vervangt 3TB harde schijven in 27-inch iMac

Apple gaat harde schijven van bepaalde 27-inch iMacs vervangen. Lees hier of jouw iMac in aanmerking komt voor vervanging van de harde schijf.

imac-vervangingApple heeft aangekondigd dat ze de 3TB harde schijven in bepaalde iMac-modellen gaat vervangen. Sommige 27-inch iMac-modellen lopen het risico dat de harde schijf defect raakt.


Er wordt geen exact productnummer genoemd, maar het gaat om modellen die tussen december 2012 en september 2013 verkocht zijn. Je kunt op de website van Apple nalezen of jouw iMac in aanmerking komt. Je kunt ook afwachten tot Apple zelf contact met jou opneemt. Als je ‘getroffen’ bent, kun je een afspraak maken met de Genius Bar, bij een geautoriseerde Apple-serviceprovider langsgaan of telefonisch contact opnemen. Maak wel eerst een backup van je data, voorzover dat nog lukt. De harde schijven moeten zo snel mogelijk vervangen worden.

Het vervangingsprogramma duurt nog tot 19 december 2015, dus je hebt alle tijd om met jouw iMac naar de winkel te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2015, 20:29
Categorie Mac & macOS
Onderwerp imac

iMac

De iMac is Apple's alles-in-één desktopcomputer. De iMac bestaat uit een scherm met een voet waarin de computer ingebouwd zit. De iMac is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Er zijn twee versies: 21,5-inch en 27-inch. De 27-inch iMac is vernieuwd in augustus 2020 en heeft een Intel Core i5- of i7-processor van de 10e generatie. Er zit standaard SSD opslag in. De 21,5-inch iMac heeft 7e of 8e generatie Intel-processor. Alles over de iMac, een Mac-desktop kopen en desktop Macs vergelijken lees je hier.

iMac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.