iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 19 juni 2015

Wat gebeurde er vandaag allemaal op iCulture? Je las over Ramadan-apps, de videobewerker Cameo en de Sonos-app Zoneplay.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture onder andere over handige Ramadan-apps, een camera waarmee je 20-megapixelfoto’s mee kunt maken en Apple gaat de harddisk in diverse 27-inch iMacs vervangen. Ook hebben we allerlei appbesprekingen, zoals Cameo voor het bewerken van video’s en Zoneplay waarmee je je Sonos-speakers vanaf de Apple Watch kunt bedienen.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

  • In iCulture Deals weer een boel leuke koopjes, zowel hardware als software.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om aan ons voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Slimmer tellen van oefeningen.
  • Tumblr – Cultuur, kunst, chaos (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.2+) - Blokkeren van eikels. Simpeler kan Tumblr het niet uitleggen. Ook kun je makkelijker blogs delen met mensen die er geïnteresseerd in kunnen zijn.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Streaks zijn nu permanent unlocked, gebaseerd op je langste streak.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu met handige workouts voor op de werkplek.
  • Tandem: Conversation exchange (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Vanaf nu verplicht inloggen met Facebook, om het lastiger te maken dat vandalen en engerds gebruik maken van de app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.