Snotling Fling icon

Warhammer: Snotling Fling is Apple’s gratis App van de Week

Het spelletje Warhammer: Snotling Fling is Apple's gratis App van de Week. Dit 3D-spelletje voelt toch vooral aan als een alternatieve Angry Birds, maar dan met orcs en kastelen.

Snotling Fling iconApple heeft weer een nieuwe App van de Week verkozen. De titel gaat ditmaal naar het spelletje Warhammer: Snotling Fling. Hierin mag je met katapulten gebouwen kapotmaken, door er kleine, groene orcs tegenaan te slingeren.


Snotling Fling klinkt ons bekend in de oren: het hierboven beschreven spelidee is immers precies hetzelfde dat je doet in Angry Birds. In Snotling Fling mag je dit echter doen in een 3D-omgeving, waarbij je de kapotgeschoten stenen door het level ziet vliegen. Daarnaast heb je extra power-ups om je leven te vergemakkelijken, zoals een gigantische 3D-voet.

Warhammer Snotling Fling 2 Warhammer Snotling Fling

Je betaalt voor Snotling Fling normaal gesproken €3,99, maar dankzij Apple’s App van de Week-actie is dit prijskaartje tijdelijk verdwenen. Apple kiest meestal in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Je kunt Snotling Fling dus waarschijnlijk tot en met donderdag 25 juni kosteloos uit de App Store plukken.

Hoewel Snotling Fling normaal gesproken een premium-app is, bevat deze game wel in-app aankopen. Zo kun je voor 99 eurocent bijvoorbeeld alle levels in één keer ontgrendelen of een reuzenvoet kopen. Het zijn upgrades die het spel makkelijker maken, maar het verliest daardoor wel de uitdaging. Maak je in elk geval geen zorgen: Snotling Fling is prima te spelen zonder extra geld te investeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2015, 18:46
Categorie Apps
Onderwerp app van de week
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.