Apple-vacature wijst op nieuw anti-spamsysteem voor iCloud

Apple is op zoek naar een nieuwe software-ontwikkelaar die zal werken aan een nieuw anti-spamsysteem voor iCloud Mail.

Mail iCloudApple is op zoek naar een medewerker voor het iCloud-team, die daar zal werken aan een nieuw anti-spamsysteem voor iCloud. De vacature lijkt er op te wijzen dat Apple druk op zoek is naar manieren om ongewilde berichten uit je iCloud-mailbox te houden. Zo’n systeem is wellicht ook hard nodig: eind februari bleek nog dat Apple alle e-mails met bepaalde termen filterde, waardoor gewone berichten soms onbedoeld tussen de spam terechtkwamen.

De vacature (via 9to5Mac) beschrijft hoe je als nieuwe software engineer aan de slag gaat bij een klein team waarbij je nieuwe software moet ontwikkelen. Deze software moet makkelijk uit te breiden zijn, om zo de groei van iCloud bij te kunnen benen. Naast het maken van een nieuw anti-spamsysteem zal de medewerker ook meewerken aan bestaande mailprocessen en samenwerken met andere ontwikkelteams bij Apple.

Apple beschrijft de geplande iCloud toevoeging als een ‘anti abuse infrastructure’, wat er op kan wijzen dat meer dan alleen spam gemeden zal worden door het systeem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 17:48
Categorie Diensten
Onderwerpen e-mail, spam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.