apple_stores-belgische_provincies

‘Apple Store Brussel opent op 19 september, mogelijk vierde winkel in Luik’

Goed nieuws voor onze Belgische lezers: de Apple Store in Brussel opent vermoedelijk op 19 september zijn deuren. Er wordt ook gefluisterd over een Apple Store in Luik.

apple_store_brusselDe Apple Store in Brussel zal op 19 september zijn deuren openen, aldus een bron van Le Soir. Daarmee lijkt de datum voor de eerste, Belgische Apple Store steeds definitiever. Eerder schreven we al dat de Brusselse Apple Store waarschijnlijk in september zal worden geopend, maar nu hebben we ook een dag waarop de winkelopening waarschijnlijk plaatsvindt. De Franstalige nieuwssite komt met nog een interessant feit: Apple zou plannen hebben voor een vierde Apple Store in België, die wellicht zal worden geopend in Luik.

Berichten over de Apple Store in Brussel komen al maandenlang voorbij. De nieuwe Apple Store zal worden gevestigd in een winkelcentrum aan de Guldenvlieslaan, samen met andere winkels. Er wordt al sinds december vorig jaar gezocht naar personeel voor de Apple Store. Het is de eerste Apple Store in België, die meteen ook een flagship store zal worden.

19 september valt op een zaterdag en dat betekent dus een feestelijke weekendopening. Ter illustratie: de Apple Stores in Nederland werden ook alledrie op een zaterdag geopend.

Apple Store Luik

Le Soir spreekt ook over een locatie waar we nog niet eerder over hebben gehoord: een Apple Store in Luik. Dit zou dan de vierde Apple Store zijn die in België zal worden geopend. We hebben tot nu toe geruchten gehoord over Apple Stores in Brussel, Antwerpen en Gent. De nieuwe Apple Store in Luik zal echter wel even op zich laten wachten: de planning bevindt zich nog in een vroeg stadium. Luik zou volgens Apple een “strategische locatie” zijn voor een Apple Store, aldus de bron. Apple heeft nog niks bevestigd.

apple_stores-belgische_provincies

Lees ook: Dossier Apple Store België

Bedankt voor de tip, Louis en Bram!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2015, 18:16
Categorie Geruchten
Onderwerp apple store belgie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.