Apple start voorbereidingen iPad-event in San Francisco

Apple is begonnen met voorbereidingen voor de iPad-aankondiging op 7 maart. Het Yerba Buena Center is voorzien van banners, waarop het logo van Apple te zien is.

yerba buena ipad 3Apple is begonnen met het ophangen van banjers aan het Yerba Buena Center in San Francisco. Op 7 maart 2012 moet daar de derde generatie iPad aangekondigd gaan worden. Het is inmiddels traditie dat Apple speciale banners laat ophangen, voorafgaand aan een belangrijke productaankondiging. Deze keer is dat ook het geval, waarbij de kleurrijke banners wel doen denken aan de vroegere iPod-reclames van vijf, zes jaar geleden.

Deze keer geeft Apple meer aanwijzingen dan voorheen wat we kunnen verwachten: een iPad met een hoge resolutie-scherm, al kunnen er ook nog verrassingen zoals een nieuwe Apple TV in petto zijn.

Een vrachtauto naast het evenementencentrum maakt duidelijk dat Apple de aankondigingen gaat streamen naar andere locaties (zoals de Europese pers, die zich in Londen verzamelt). Maar Apple neemt de presentatie ook op, om nog dezelfde avond als internetvideo beschikbaar te kunnen stellen. Livebeelden van het evenement worden niet verwacht.

yerba buena center aankondiging
Foto: @d_jones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2012, 8:37
Categorie Apple
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.