Apple start levering Camera Connection Kit

Apple is begonnen met het versturen van bestelde iPad Camera Connection Kits. Donderdag vinden de eerste leveringen plaats van deze kit met twee pluggen: een sd-kaartlezer en usb-poort.

camera connection kitApple is begonnen met het versturen van de iPad Camera Connection Kit aan mensen die het accessoire hebben besteld via de online Apple Store. Volgens iLounge worden de eerste kits donderdag bij Amerikaanse consumenten afgeleverd. Het accessoire kon in de VS sinds 27 maart worden besteld.

De iPad Camera Connection Kit bestaat uit twee losse plugjes die je onderin de iPad stopt. De ene is een SD-kaartlezer, de andere maakt van de dock connector onderop de iPad een USB-poort. Ze zijn niet los verkrijgbaar en worden in de VS verkocht voor 29 dollar per kit.

ipad camera connection kitDe website Create Digital Music wist vorige week te melden dat de USB Camera Connector gebruikt zou kunnen worden voor het aansluiten van USB audio interfaces. Dit is echter niet bevestigd door Apple.

Donderdag zullen we dus weten of het accessoire deze extra functie bezit. En wie weet blijkt de iPad Camera Connection Kit nog wel meer mogelijkheden te bieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2010, 21:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, camera, camera connection kit, geheugenkaart, google glass, scherm, usb, usb-stick, ziekte

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.