iculture-biz
iCulture Biz Ook zakelijk scherp
Apple Remote Desktop

Apple optimaliseert Remote Desktop voor OS X Yosemite

Apple Remote Desktop, waarmee je verschillende Macs in een bedrijfsnetwerk kan beheren, ondersteunt nu ook de nieuwste versie van OS X. Verder zijn er een aantal bugs verholpen en verbeteringen toegevoegd.

Apple Remote Desktop, het programma waarmee je verschillende Macs in een bedrijfsnetwerk kunt beheren, heeft een update gekregen die de ondersteuning toevoegt voor Macs met OS X Yosemite. Dat was eerder namelijk nog niet het geval.
Apple Remote Desktop


In versie 3.8 van de software heeft Apple de interface van het programma bijgewerkt. Zo kan je het programma nu ook gemakkelijk gebruiken met machines die op de nieuwste versie van OS X draaien. Verder is de functie ‘Kopieer onderdelen’ verbeterd, waarmee je bestanden snel van de ene Mac naar de andere Mac kan kopiëren. De vorige versie van Apple Remote Desktop had een aantal bugs die ontstonden tijdens het bekijken in de schermvullende weergave; die problemen zijn nu verholpen. Ook heeft Apple de functie waarmee je een groot aantal computers tegelijkertijd kunt observeren verbeterd.

apple remote desktop 2Er is echter wel een nadeel: de systeemeisen voor het programma zijn in Apple Remote Desktop 3.8 iets hoger geworden. Je hebt voor deze update minstens een Mac met OS X 10.9 nodig, terwijl de voorgaande versie nog compatibel was met OS X 10.7.5 of hoger.

Downloaden kan hier: Apple Remote Desktop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2015, 12:31
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen iculture biz, remote desktop
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.