Apple-productiefoto toont zeer twijfelachtige gele iPhone

Een foto op Apple's eigen website laat een Chinese werknemer zien die de laatste hand legt aan een gele iPhone.

Gele iPhone 5SEen officiële foto van Apple gaat rond op meerdere nieuwssites, waarin een werknemer de laatste hand lijkt te leggen aan een gele iPhone. Opmerkelijk, aangezien Apple tot nu toe alleen zwarte en witte varianten op de iPhone heeft uitgebracht. Helemaal zeker van een gele iPhone hoef je alleen nog niet te zijn: er bestaat ook een kans dat we enkel kijken naar een gele beschermlaag, die wordt gebruikt in het productieproces.

Op de foto is een gele rand te zien die een nog niet in elkaar gezette iPhone omcirkelt. Apple plaatste de afbeelding op zijn ‘Supplier Responsibility’-pagina, met een onderschrift waarin wordt vermeld dat de betreffende iPhone zich in de laatste productiefase bevindt.

Hoewel wij vermoeden dat het wel eens kan gaan om een beschermlaag voor de iPhone-rand, lijkt de foto inmiddels aardig te circuleren. Zowel iDownloadBlog als de Chinese nieuwssite Tencent hebben aan de afbeelding aandacht besteedt. Geheel onterecht is dit niet: er bestaat ook een mogelijkheid dat we kijken naar een nog niet aangekondigde, gekleurde iPhone 5S. In januari voorspelde een analist nog dat Apple de iPhone-kleurtjes in de planning heeft staan.

In een versie van de foto met een hogere resolutie is nog duidelijker te zien dat het waarschijnlijk om een afdeklaag gaat. Op deze foto is ook de bredere ruimte voor de dockconnector te zien, wat doet vermoeden dat dit een iPhone 4 of iPhone 4S is. De iPhone lijkt alleen een stuk langer. Bedankt, @basvanderploeg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2013, 15:13
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.