Apple onderzoekt problemen iOS 4 op iPhone 3G

Apple is op de hoogte van problemen met iOS 4 op de iPhone 3G en onderzoekt deze, zo werd tegen de Wall Street Journal gezegd.

updatingVolgens de Wall Street Journal is Apple bezig met een onderzoek naar problemen met iOS 4 op de iPhone 3G. De belangrijkste klacht is de telefoon na het updaten traag is geworden. Maar ook het sneller leeglopen van de batterij en heet worden van het toestel worden genoemd op het Apple-supportforum, op blogs en in filmpjes die mensen op YouTube plaatsen. Voor sommige mensen zou de iPhone 3G zelfs totaal onbruikbaar zijn geworden na de update.

De iPhone 3G is al twee jaar oud en misschien niet meer zo geschikt voor de nieuwe mogelijkheden van iOS 4. Toch heeft Apple de functies die wat hogere eisen stelden, zoals multitasking, uit voorzorg al achterwege gelaten.

Een woordvoerder van Apple zei tegen de Wall Street Journal dat ze op de hoogte zijn van de klachten en ermee bezig zijn. Volgens ZDNet zouden mensen met een iPhone 3G het advies moeten krijgen om de update niet uit te voeren. Je kunt overigens wel downgraden naar iOS 3.1.3 als er echt niet meer met je telefoon te werken valt. Je mist dan opties als Folders en verbeteringen in de mailfunctionaliteit. Wallpapers waren op de iPhone 3G toch al niet beschikbaar (zonder daarvoor een jailbreak te moeten uitvoeren).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2010, 7:03
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ios 3, iPhone 3G, klachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.