Apple: ‘Niet Storen-probleem vanaf 7 januari opgelost’

Apple heeft in een supportartikel toegegeven dat de functie Niet Storen (Do Not Disturb) niet goed werkt. Na 7 januari 2013 zal het probleem zijn opgelost, belooft Apple. Sinds nieuwjaar klagen gebruikers dat de Niet Storen-functie niet vanzelf uitschakelt, waardoor de telefoon steeds in stille modus blijft staan. De wekker gaat wel gewoon af, maar […]

niet storenApple heeft in een supportartikel toegegeven dat de functie Niet Storen (Do Not Disturb) niet goed werkt. Na 7 januari 2013 zal het probleem zijn opgelost, belooft Apple. Sinds nieuwjaar klagen gebruikers dat de Niet Storen-functie niet vanzelf uitschakelt, waardoor de telefoon steeds in stille modus blijft staan. De wekker gaat wel gewoon af, maar je krijgt bijvoorbeeld geen telefoontjes binnen.

Niet Storen is een nieuwe functie in iOS 6 waarbij je kunt zorgen dat er ‘s nachts geen telefoontjes binnenkomen en ook andere storende geluiden uit je telefoon komen, die je wakker zouden kunnen maken. Je stelt bijvoorbeeld in dat je tussen 23:00 en 7:00 uur niet gestoord wilt worden. Om 7:00 uur moet de functie weer automatisch uitschakelen, maar dat gebeurde niet. Het viel samen met de nogal onhandige timing van een reclamefilmpje met tenniskampioenen Venus en Serena Williams, waarin de handige functie ‘Do Not Disturb’ werd bejubeld.

do not disturb

Via: The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2013, 20:19
Categorie Achtergrond
Onderwerpen do not disturb, niet storen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.