Apple haalt antennevideo’s van Amerikaanse website

Apple heeft de antennevideo's waarmee ze willen aantonen dat andere telefoons ook last hebben van signaalverlies, van de Amerikaanse website gehaald.

antenne nokiaApple vertelde op de persbijeenkomst over ‘antennagate’ dat er een speciale webpagina was ingericht, waarop meer informatie over de antenne van de iPhone te vinden was. Ook stonden er diverse filmpjes op, waarmee Apple probeerde aan te tonen dat het antenneprobleem op andere toestellen minstens zo erg was. Maar opeens zijn de filmpjes weer van de website verdwenen, constateerde TechCrunch. Ga je naar de toestel-URL van bijvoorbeeld de Droid X (http://www.apple.com/antenna/#droidx), dan kom je steeds op een pagina over Apple’s testlab uit.

apple antenneOp de Nederlandse en Belgische website van Apple zijn de antennevideo’s nog wel te vinden. Op de Amerikaanse en enkele Aziatische websites zijn ze echter weggehaald.

Apple filmde de BlackBerry Bold 9700, HTC Droid Eris, Motorola Droid X, Nokia N97 Mini, Samsung Omnia II, iPhone 3GS en de iPhone 4 om aan te tonen dat ook die toestellen last hebben van signaalverlies als je ze in de hand vasthoudt.

Op Apple’s YouTube-kanaal zijn de video’s met wat zoeken nog wel te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2010, 7:25
Categorie Apple
Onderwerpen antennagate, concurrentie, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.