Apple geeft iCloud.com beta nieuw uiterlijk in iOS 7-stijl

Apple heeft iCloud.com beta een nieuw uiterlijk gegeven, aangepast aan iOS 7. Ook agenda, herinneringen en mail zijn in iOS 7-stijl.

icloud-betaApple heeft de website voor beta.icloud.com aangepast. De online betadienst is qua uiterlijk aangepast aan iOS 7, maar dat betekent wel dat de oude icoontjes van Pages, Numbers en Keynote wat schril afsteken tegen de vernieuwingen. Hoe de oude versie van iCloud eruit zag is te zien als je naar de normale website iCloud.com gaat: een linnen achtergrond en icoontjes zoals we van iOS 6 kennen. Apple is blijkbaar druk bezig om het uiterlijk van allerlei diensten aan te passen aan iOS 7. Eerder kreeg de Bug Reporter voor ontwikkelaars ook een nieuw uiterlijk, maar dat werd vervolgens weer teruggedraaid.

Bij de beta-apps van iCloud is het nieuwe design wat verder doorgevoerd. Ook de Herinneringen-app, de agenda, de mailapp en andere onderdelen zijn voorzien van een nieuw uiterlijk in iOS 7-stijl. Nog niet alles is aangepast, zoals de hierboven al genoemde icoontjes voor de online iWork-diensten. Verder blijkt Zoek mijn iPhone nog steeds gebruik te maken van Google Maps, dat in iOS 6 al op de iPhone werd uitgefaseerd.

mail-icloud-ios-7

reminders

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2013, 19:49
Categorieën Diensten, iOS
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.