Misfit Shine

Apple gaat Misfit Shine activiteitentracker verkopen in Apple Store

De Apple Store gaat de Misfit Shine verkopen - een aluminium activiteitentracker ter grootte van een knoop. John Sculley werkte mee aan het apparaat.

Misfit ShineActiviteitentracker Misfit Shine was eind vorig jaar nog een project op Indiegogo, maar inmiddels zijn de de makers van het apparaatje zover dat ze hem ook in winkels gaan verkopen. Onder andere de Apple Store zal het accessoire gaan aanbieden. In de Verenigde Staten en een aantal andere landen kun je de Misfit Shine nu al kopen, Europese Apple Stores zullen hem vanaf september in de schappen leggen.

Dat de makers van Misfit Shine juist voor de Apple Store hebben gekozen is wellicht niet gek: in mei dit jaar bleek dat het apparaatje zich in eerste instantie tot iOS-gebruikers zal beperken. De Misfit Shine is een activiteiten ter grootte van een knoop, die vertelt hoeveel je op een dag exact beweegt.

De Misfit Shine is een initiatief van Sonny Wu, die aan het project startte samen met voormalig Apple-topman John Sculley. In hoeverre Sculley nu nog bij het project is betrokken moet nog blijken: hij staat niet op de teampagina van de officiële website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2013, 8:13
Categorie Accessoires
Onderwerp misfit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.