Apple CEO Tim Cook vandaag via live audiostream te beluisteren

Tim Cook gaat vanavond om 21:30 uur een presentatie houden tijden de Goldman Sachs Technology & Internet Conference. Apple gaat de presentatie live audiostreamen, zodat je kunt meeluisteren.

apple-ceo-tim-cookBen je fan van Apple CEO Tim Cook en hang je bij elke presentatie aan zijn lippen, dan moet je vanavond tijd maken voor een extra fanmoment. Tim Cook gaat vandaag op de Goldman Sachs technologie- en internetconferentie een presentatie houden. Dit gaat om 12:30PM Pacific Time van start (21:30 uur Nederlandse tijd) en er zal een live audiostream te beluisteren zijn, zo meldt de Investor Relations-pagina van Apple.

Cook is al meermaals gastspreker geweest op de conferentie: in 2007, 2008 en 2010 hield hij een praatje. Wel is het deze keer voor het eerst dat hij officieel de rol van CEO heeft. Tijdens de conferentie zal Cook geen belangrijke aankondigingen doen. Wel vertelt hij soms over het reilen en zeilen van Apple. Google zal ook aanwezig zijn op het evenement, maar stuurt een lager geplaatste functionaris: Senior Vice President Chrome & Apps Sundar Pichai zal op donderdag 16 februari deelnemen aan een vraag-en-antwoordsessie.

cook_goldman_sachs_webcast

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 8:53
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen evenement, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.