Apple-aandeel stijgt door geruchten over Apple Tablet

Het aandeel Apple is de afgelopen dagen flink gestegen, na nieuwe geruchten over een Apple Tablet. Het aandeel bereikte met $209 de hoogste koers ooit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple aandeelSinds er nieuwe geruchten over de Apple Tablet in de media verschenen, is de belangstelling voor het Apple-aandeel aanzienlijk toegenomen. Zo sterk zelfs, dat de koers momenteel op een recordhoogte staat: $209,35. Drieënhalve week geleden lag de koers nog onder de $190. In januari van dit jaar lag de koers op slechts $78,20. Wie op dat moment aandelen kocht kan de champagne opentrekken.

Sindsdien is er namelijk een groei van 167% gemaakt. CNN denkt dat er een verband is met de recent circulerende geruchten over de Apple Tablet. Eergisteren kon je lezen dat Apple bezig is om de merknamen en domeinnamen die met ‘iSlate’ te maken hebben, te registreren. Twee jaar geleden haalde Apple voor het eerst de grens van 200 dollar. Sindsdien wisselde de koers sterk, maar dat is gebruikelijk voor het Apple-aandeel. Wie rustiger wil beleggen kan beter voor aandelen Microsoft kiezen: die zijn de afgelopen drie maanden van zo’n 27 naar 30 dollar geklommen.

Via: CNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:30
Categorie Apple
Onderwerpen geruchten, tablet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.