De verloren iPhone van de kerstman is gevonden

Modea heeft de verloren iPhone van de Kerstman gevonden. Je kunt zelf rondbladeren op de iPhone, om te zien wat voor applicaties de kerstman gebruikt, welke muziek hij luistert en wie hij het laatst heeft gebeld.

Verloren iPhone van de Kerstman gevonden door ModeaDe kerst is weer voorbij, de kerstman heeft zijn werk er weer op zitten en is teruggekeerd naar de Noordpool om uit te rusten. Er is echter iets misgegaan: de kerstman heeft op zijn Twitter-profiel aangegeven dat hij zijn iPhone zoek is geraakt. Campagnebureau Modea heeft de iPhone gelukkig gevonden en wil deze ervaring graag delen met de rest van de wereld. Wie wil nou niet weten wat voor iPhone-applicaties de kerstman op zijn iPhone heeft staan, of wie de Kerstman als laatste een SMS gestuurd heeft?

Ze hebben een webpagina gemaakt waarmee je op de ‘gevonden’ iPhone van de kerstman kunt rondbladeren. Bekijk de muziek die de Kerstman draait als hij in zijn slee de cadeaus rondbrengt, zie wie hij als laatste gebeld heeft en luister zijn voicemail af. Modea heeft niets weggelaten. Zou de Kerstman op de Noordpool een MobileMe-account hebben? Dan had hij vast de Find my iPhone-functie gebruikt.

Bekijk de verloren iPhone van de Kerstman op de website van Modea. Wij zijn benieuwd wat jij allemaal voor rare dingen op de iPhone hebt gevonden. Laat het ons weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2009, 14:56
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.