iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: YouTube, Datumprikker, Blendle, EO VR en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Datumprikker, Blendle, EO VR en meer.

App Gemist logo
De rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

YouTube

Eindelijk heeft Google de YouTube-app voor de iPad onder handen genomen en nieuwe veelgevraagde functies toegevoegd. Het gaat om de multitasking-opties Split View en Slide Over. Helaas behoort Picture in Picture nog niet tot de mogelijkheden, maar dankzij de twee eerder genoemde functies kun je YouTube nu wel gebruiken naast een andere app die ook deze functies ondersteunt. Handig, zodat je YouTube niet meteen af hoeft te sluiten als je een andere app nodig hebt. Lees ons artikel over YouTube.

Blendle

Blendle is deze week helemaal vernieuwd, waardoor je een stuk eenvoudiger door de app kunt navigeren. In de vernieuwde Trending-tijdlijn kun je zien welke artikelen bij alle lezers populair zijn, zodat je makkelijk nieuwe artikelen kunt ontdekken. Onderin de app vind je een compleet nieuwe knoppenbalk, zodat je snel bij je favoriete onderdelen komt. En als bonus is Blendle sinds deze week ook actief in Amerika. Lees ons artikel over Blendle.

Datumprikker

Een geschikte datum prikken voor een afspraak met je vrienden was nog nooit zo makkelijk. De app van Datumprikker is helemaal vernieuwd en heeft een compleet nieuw design. Bovendien heeft de app een handige integratie met je iPhone-agenda, zodat je in de Datumprikker-app meteen kunt zien wanneer je wel en wanneer je geen tijd hebt. Ook mooi is dat je je afspraak kunt opleuken met een mooie afbeelding. Lees ons artikel over Datumprikker.

EO VR

Afgelopen week naar The Passion gekeken? Dit kon met de speciale virtual reality-app EO VR. Dankzij deze app lijkt het net alsof je bij de acteurs op het podium staat. Maar de app is niet alleen bedoeld voor The Passion, maar zal ook in de toekomst bij andere apps gebruikt gaan worden. In de app kun je ook nu nog scènes uit The Passion bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van wat de app te bieden heeft. Lees ons artikel over EO VR.

iKenteken & Kenteken Opzoeken

Twee kentekenapps iKenteken en Kenteken Opzoeken hebben een nieuwe functie gekregen. In deze apps is het nu mogelijk, dankzij gegevens van de RDW, om een kilometerstand te controleren op juistheid. Ga je bijvoorbeeld een tweedehands auto kopen, dan kun je door deze apps controleren of de kilometerstand een logisch oplopend getal is, zodat je weet of er niet mee gesjoemeld is. Wel zo handig bij het kopen van een tweedehands auto. Lees ons artikel over iKenteken en Kenteken Opzoeken.

Swarm

Foursquare’s Swarm kan voortaan veel meer doen. Zo kun je statistieken over je gedrag opvragen, waardoor de app een soort lifelogger is. Ook heeft de app een nieuw profieltabblad, zodat je kunt zien waar je vrienden al ingecheckt zijn. Swarm heeft daardoor functies overgenomen die je ooit in de Foursquare-app kon vinden. Lees ons artikel over Swarm.

Pac-Man Championship Edition DX

Eén van de beste Pac-Man-game is nu ook beschikbaar voor de Apple TV. Pac-Man Championship Edition DX is het traditionele Pac-Man, maar dan in een modern jasje. Het spel bevat meer dan 130 levels en veel verschillende doolhoven, zodat je je niet hoeft te vervelen. Bovendien zijn er ook levels waarin je in het donker op jacht moet gaan naar punten, terwijl je achterna gezeten wordt door vervelende spookjes. Lees ons artikel over Pac-Man Championship Edition DX.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.